2013年9月6日星期五

www.shoxskove.com nike shox xhn74

Heilongjiang nedstrøms områder tunge vannet nettverk,nike free run, trettiåtte stort antall japanske okkupasjonen etter overgangen til Sørøst-Asia og India urfolk gjenvinning, overalt er den type tofu blokk med rismarker, er ikke bidrar til storskala mekanisert forhånd, bare noen få pansrede kjøretøyer som overfall styrke, er hvert møte spiller veldig ji intense. Løpende kontakt med krig, har blitt rammet av skumring mørkets frembrudd, for å presentere hele jorden har blitt fullstendig innhyllet natt sè. Med forsiden av skudd minsket, som en reserve av An Guanghua mottatt ordre fra sine overordnede, spole fremover, for å lykkes Brother ispedd overgrep tropper for å kjempe foran mer enn tretti i morgen tidlig okkupasjon kilometer Lucinda byen, så du kan leiren for å hvile, etter den følgende styrker fortsetter å angripe og aldri sluttet å rive opp lagene i den japanske motstand.

Etter skumring stykke slagmarken, fuktig jord overalt ellers har lemlestede tarmen og tarm, var luften fylt med tykk blodig atmosfære, alle hjerter er ett stramt. Spores pansrede kjøretøyer som kjører over kanten av døden Guizi Bing, en piercing hyl boggling. En Guanghua tråkket på et eget hode og kropp, nesten snubler i bakken, raskt stille påminnelse egne soldater. I tillegg lemlestede lemmer på slagmarken, er kroppen i uorden, lot mange av dem til å være døde eller er prosjektil overvelde Guizi Bing, men så lenge nike free et trekk for å møte nike shox er en shuttle kuler, granater og til høres dø, men ingen mennesker stoppet nike shox forover så snart som mulig, finne ut foran situasjonen, slik at store krefter bak den raske oppfølging.

Sè natt i tusen mennesker samtidig bevegelige fotspor,nike shox, samt soldater kroppen respirator patroner, vannkoker, spade, friksjon, for eksempel mellom torner slire, er problemet Xixisuosuo lyder blandes sammen for å danne et unikt Sonata, var fjernt skyting hørt derfra - det er rett under stridsvogner og pansrede divisjoner skulle angripe fra vingene til helt beseire cheap nike air max den japanske forsvaret. Vekt -bærende langdistanse løping er testen person soldatene ikke bare krever god fysisk styrke, men også trenger for å mestre de nødvendige ferdigheter, som en rad av lange, til An Guanghua tillegg hilse soldatene fra tid til annen for å holde formasjonen, men også ta hensyn til pusten din og fotspor for å Prøv å lagre energi forbruk.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论