2013年9月9日星期一

www.shoxskove.com nike sko norge vge120

Derfor,nike free, i etableringen av en nasjonal politikk for å fremme handel, sikring av energi, ressurser, utstyr, etc., for Japans Mitsui utviklingsstrategi gjort en stor innsats. I Japan, økonomisk utvikling periode, for å gi en stabil tunge kjemiske industrien råstoff kilde, Mitsui svært raffinert råvarer forsyning kanaler, i Mexico, Chile, Canada, Australia og andre land som er involvert i kobber åpen og ** for ressurs leting og gruveselskaper til anbefale kvalitets mineralressurser, og felles åpne. cheap ray ban sunglasses Oljekrisen på syttitallet før vedtakelsen av kull, våtgass og naturgass rørledninger og annen energiforsyning spredning av tilbudssiden, men også på energi åpne for investeringer.

Litt er slu slu,nike sko, selv om karakteren er ikke bra, men i noen strategiske spørsmål, er faktisk mye sterkere enn innenlands. Fan sykdom flytte noen elementer til faren Fanheng ivaretatt, og så sa den innenlandske har ikke klar over disse problemene, og heller ikke tatt hensyn til i årene etter at staten i økonomien oppnås etter rask utvikling, etterspørselen etter mineralressurser nådd et meget alvorlig stadium. Det er så alvorlig ? Fanheng ser Fan sykdom Etterbehandling : til informasjonen spurte, rynket brynene.

Fan sykdom nøl med å peke ut veien, nike free run nå noen innenlandske økonomiske lærebøker er i hovedsak å studere amerikansk modell for utvikling, men det er et problem, USA med Kinas nasjonale forhold er forskjellige. Amerikanerne eier en liten befolkning, ressurser og mer, og Kina tvert imot. Også oppdaget amerikanerne i tilfelle der ressursene vil gå til utpressing, er det ikke på en direkte hit i det siste plyndre, kan Kina gjøre dette? Det er der problemet ligger. nike free run Mener å si at den nåværende økonomiske politikken orientering er galt ?

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论